Nieuws Wood Arts & Crafts


7 januari 2024  wij hebben een bijdragen mogen leveren  aan de expositie en veiling van Kunstcentrum Weert met het maken van enkele schrijfpennen om het toekomstige kunstwerk in het stadspark te Weert te bekostigen.


20 Oktober 2023 Gilde van Houtdraaiers in België bestond 25 jaar, wij hebben in het Casino Modern te Genk  een demo schalen maken mogen verzorgen. Tevens hebben we een bijdrage geleverd aan de overzicht tentoonstelling met onze hout producten.

29 oktober 2023 op Opendag hout in Zutphen een stand mogen verzorgen met onze producten.


17 september 2022 In de Paterskerk in Weert kreeg Huub Stapel van burgemeester Raymond Vlecken een door ons gemaakte  herdenkings kistje van de Graaf van Horne  overhandigd tijdens de uitreiking van de Orde van de Gulden Humor.

20 Juli 2023 Wij hebben van een aantal versleten kerkbanken uit de monumentale Paterskerk op de Biest te Weert tafels mogen maken zodat ze in plaats van weggooien weer gebruikt konden worden in de kerk.


Juli 2022 Afdeling van de Gemeente Nederweert brengen een werkbezoek aan ons bedrijf.

29 september 2021 Koffer waar de ambtsketting van de burgemeester van Weert in bewaard en vervoerd wordt mogen repareren. Het bijzondere is dat de ambtsketting en het koffer nog vervaardigd is door Eloy Werz van zilversmederij Esser.


18 Mei 2022 Wim Jonk neemt de 1e door ons gemaakte schrijfpen in ontvangst ter ere van de promotie van de Volendamse voetbalclub naar de ere divisie .  De pen is uitgevoerd met een zwart briljant geslepen  diamant in de klip.

1 Juli 2022 Nieuwe voorzitters hamer en loting pot gemaakt uit het Historisch waterputhout (1258) overhandigd aan burgemeester Birgit Op de Laak


11 september 2021 in de Paterskerk op de Biest in Weert, is het eerste Phillips van Montmorency Graaf van Horne herdenkingskistje overhandigd  aan de burgemeester van Weert Raymond Vlecken en aan de voorzitter van de Aldenborgh Peter Korten. 

Luxe pennen gemaakt met Eikenhout van een munitie deur dat vrijgekomen is na de restauratie van Fort Prins Frederik in de gemeente Goeree Overflakkee.


21 Januari 2016 Kunstveiling voor Abbie, Het meisje Abbie uit Gambia had zwaar vergroeide benen, en had beugels nodig . Eddy wilde graag iets voor Abbie doen en hij heeft contact gezocht met Ton Piepers en Jan Mennen van Art & Gallery om te kijken of zij gezamenlijk  een bijdrage konden geven om de beugels mogelijk te maken. 

testen

27 Maart 2018 Burgemeester Evers neemt namens de gemeente Nederweert het nieuwe relatiegeschenk in ontvangst. Een schrijfpen gemaakt van het opgegraven hout van een waterput uit Hoebenakker uit die gemeente. De Waterput is afkomstig uit 1258